Peter Weertman

peter1Wat past wel bij hem….

Motivator die gelooft dat “of je nu gelooft of je iets wel of niet kunt, je meestal gelijk hebt”

Welke beroepen heeft hij uitgeoefend….

Ben opgeleid als werktuigbouwer, na een functie als changemanager bij Fokker, heb ik 20 jaar diverse commerciele rollen vervult zoals: Accountmanager, Business Development Manager, Partner Manager, Sales Manager en Sales Director.

Waar heeft hij zijn ervaringen opgedaan….

Industrie en bij een aantal IT organisaties zowel in de product als diensten verkoop. In mijn commerciele verantwoordelijkheid heb ik een groot aantal verschillende klanten ontwikkeld en uitgebouwd in diverse marktensegmenten

Vertel daar eens wat meer over…..

Na gestart te zijn bij Fokker heb ik snel een overstap gemaakt naar het verkoopvak in de Informatie Technologie. In mijn 20 jaar ervaring heb veel aspecten van het verkoopvak doorlopen. Daarnaast heb mijzelf mij verdiept in persoonlijke en organisatie-ontwikkeling, training en coaching.

De laatste 10 jaar adviseer, train, coach en begeleid ik mensen en organisaties met betrekking tot hun verbeter en groei ambities.

Hoe ben jij dan als trainer/coach

Ik heb een motiverende aanpak. Ik geloof in het postitieve van mensen en “dat mensen het verschil maken”. Als je je als trainer en coach kunt en wilt inleven in de beleving, doelen en behoefte van de ander, kun je ze ook motiveren tot de juiste attitude en gedrag. Door middel van inzicht, bewustwording, vaardigheden en vertrouwen ontwikkelen in de praktijk, ondersteun ik uw medewerkers in hun persoonlijke groei, professionalisering en ondernemerschap. Uiteindelijk is het zo dat de juiste persoonlijke attitude aangevuld met kennis en vaardigheden verankerd in de praktijk, zorgt voor medewerkers die samen, op basis van plezier, betrokkenheid en professionaliteit, een excellent team of organisatie vormen.

En als je niet aan het trainen/coachen bent…

Naast mijn interesse in dat wat mensen motiveert en beweegt zijn er heel veel zaken die ik leuk vind. Met name actief bezig buiten in de natuur. Dit varieert van bergwandelen, schaatsen, etc een halve marathon lopen. Genieten van het leven, goed boek en van de familie.