Luc de Krou

luc2Wat past wel bij hem….

De optimist ziet in elk gevaar een kans; de pessimist gevaar in elke kans.

Welke beroepen heeft hij uitgeoefend….

Algemeen- en Commercieel Directeur, Business Unit Manager, Sales & Marketing Manager, Accountmanager en financieel medewerker.

Waar heeft hij zijn ervaringen opgedaan….

HRM processen vanuit de IT-branche, Banken, Telecom, Verzekeringen, Zakelijke dienstverlening

Vertel daar eens wat meer over…..

Ik heb alle facetten van het verkoopvak doorlopen. Voorafgaand aan een carriére in de verkoop heb ik in de financiële dienstverlening carriére gemaakt. Na al weer 9 jaar zelfstandig ondernemerschap ben Ik gespecialiseerd in het realiseren van mentaliteitsverandering in tijden dat het net even anders moet. Met visie en vastberadenheid weet ik bij mijn gesprekspartners/deelnemers goede intenties in concrete actie en resultaat om te zetten. Door diepgaande kennis en ervaring in alles wat met gedrag, communicatie, motivatie en sales (management) te maken heeft, heb ik mijn krachten gebundeld en zet mijn talenten in om nieuw leven te blazen in minder soepel lopende organisatie vraagstukken. Vraagstukken die te maken hebben met samenwerken, motiveren en verkopen.

Hoe ben jij dan als trainer/coach……

Vanuit de overtuiging werken dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en als team moet weten waar je krachten en zwaktes liggen, daar ben ik van. Zwaktes wegpoetsen of weg trainen heeft geen zin. Er mee leren omgaan is de sleutel. De acceptatie en investeren in je krachten is essentieel!

Mensen en organisaties uit te dagen hun comfortzone te verlaten vind ik een belangrijke start om daarna handvatten aan te reiken om onder grote druk prestaties te blijven leveren. Mensen helpen in hun persoonlijke groei, beter laten presteren en boven zichzelf uit laten stijgen. Dat zijn elementen in het werk die mij altijd heel veel voldoening geven. Om samen successen te boeken, om de organisatie te laten groeien door de groei die individuele medewerkers doormaken.

En als je niet aan het trainen/coachen bent…

Dan ben ik druk met veel gezellige sociale activiteiten en hou van een Bourgondische levensstijl. Heb een voorkeur voor zonnige vakanties met vrienden en gezin maar bovenal een voorkeur om in alles lol te maken. Vanuit een zeer actieve basketbalcarrière in een grijs verleden naar een minder actieve tenniscarrière in het heden. Om de bovenkamer echt leeg te krijgen mag ik erg graag op mijn motorfiets in binnen – en buitenland nieuwe wegen en veel bochten ontdekken.