Ons team

Attitude Elements is ontstaan uit de samenwerking van 4 partners met een gedeelde passie voor mensen, commercie, ontwikkeling en klantgerichtheid. In de flexibele schil rondom Attitude Elements hebben wij een partnernetwerk opgebouwd waarmee wij omvangrijke projecten met een grote diversiteit aan specialismen kunnen vormgeven.

luc2

Luc de Krou (Partner), een ondernemende trainer met een ruime commerciële ICT-bagage, gebaseerd op alles wat met de relatie tussen mensen te maken heeft.

Lees hier het interview met Luc.

 

 

 

 

 

peter1

Peter Weertman (Partner), slaat bruggen vanuit het credo ‘mensen maken het verschil’. Zijn passie: het ontwikkelen van de mens in de organisatie met nadruk op commercieel gebied en klantgerichtheid.

Lees hier het interview Peter.

 

 

 

 

 

josJos Hartendorp (Partner), commercieel strateeg, inspirator en trainer. In staat om met enthousiasme en energie mensen het beste uit zichzelf te laten halen.

Lees hier het interview met Jos.

 

 

 

 

 

ingridIngrid Berens (Partner) Met een energieke stijl en humor daagt zij deelnemers uit om echt in de spiegel te kijken. Zij creëert bewustwording over eigen gedrag en verantwoor- delijkheid in elk veranderingstraject. Alleen op deze manier kan een onderneming en elke medewerker onderscheidend worden.

Lees hier het interview met Ingrid.