Teameffectiviteit op scherp The ESCAPE Room Training

Teameffectiviteit

  • Hoe daadkrachtig is uw team?
  • Hoe wordt er samengewerkt binnen het team?
  • Wat kan beter?
  • Hoe wordt dit in praktijk opgepakt?

Attitude Elements laat uw team excelleren. Deelname aan de teameffectiviteitstraining in The ESCAPE Room zet uw team op scherp en geeft direct resultaat in 0,5 tot 1,5 dag.

Hoe werkt het?

Het team gaat The ESCAPE Room binnen en belandt direct in een stressvolle situatie. Hieruit moet men in slechts 30 minuten ontsnappen, door het oplossen van puzzels, opdrachten en raadsels. In deze race tegen de klok staan de teamleden onder grote druk en wordt beroep gedaan op hun creativiteit, flexibiliteit en daadkracht. De missie volbrengen kan niet alleen, vertrouwen in elkaar en goed samenwerken leidt alleen tot resultaat waarbij elk teamlid zijn eigen rol pakt.

Groepsdynamiek

Tijdens het spel is snel zichtbaar hoe het team als collectief en ook ieder lid individueel opereert. Wat gaat goed? Waar loopt het team tegenaan? Wat is het potentieel en welke competenties kunnen beter ontwikkeld worden. De trainers van Attitude Elements (aanwezig in de spelkamer) monitoren de teamleden op houding en gedrag en stellen de effectiviteit vast.

Follow the trainer

Na het spel bespreekt de trainer het resultaat met de teamleden. Presteert het team maximaal onder stress? Hoe gedragen de teamleden zich individueel? Hoe beoordeelt het teamlid zichzelf? Welke ontwikkelpunten leiden tot betere individuele en collectieve prestaties? Het DISC model van dr. William Marston wordt bij de terugkoppeling toegepast. Teamleden worden bewust gemaakt van hun voorkeursgedrag, communicatie, de sterke kanten en de groeimogelijkheden.

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Met deze eerste feedback keert het team terug naar the ESCAPE Room, klaar voor een nieuw spel met een andere opdracht. Het verschil, nu met nieuwe inzichten in eigen gedrag en teamflexibiliteit. Wat doet dit met de groepsdynamiek?

Leereffect

Opvallend veel, dat is de conclusie. De wens een goede teamprestatie neer te zetten is groot. De andere mindset en nieuwe denkprocessen heeft direct invloed op de creativiteit, flexibiliteit en daadkracht van het individu en het team.  Dit leidt tot een betere samenwerking met hoger rendement wat het resultaat van de onderneming ten goede komt. Ook op de langere termijn, de gezamenlijke ervaring van the ESCAPE Room Training is een blijvende.

Teameffectiviteit van groter naar grootst

Op een later moment volgt de follow up training. Het team zit bij elkaar onder leiding van een trainer coach van Attitude Elements . In twee halve dagen  wordt de fundering, die gestart is in The ESCAPE Room Training, uitgebouwd tot een bouwwerk waarin elk teamlid vanuit eigen kracht handelt en acteert. Elkaar aanspreken op gedrag en houding. Het resultaat? Een die hard formatie gericht op resultaat en succes.

Benefits

  • Training op locatie – Wij kunnen op elke bedrijfslocatie onze twee gamerooms opbouwen (vereist: twee ruimtes en een snelle internetverbinding). Uiteraard kunnen we ook een voorstel doen voor een andere locatie.
  • Quick Scan – In 1,5 dag gegarandeerd resultaat. Gemiddeld bent u € 3.500,-  excl. btw kwijt. Geen tijdrovende lange dure trainingstrajecten. Optioneel: persoonlijke rapportages a € 50,- p.p.
  • Resultaat van spel naar training – The ESCAPE Room training, een gedeelde ervaring waar het team lang over napraat en die resultaat boekt!
  • Voor grote en kleine teams geschikt – De grote teams worden in overleg met u verdeeld in kleinere teams van elk twee tot zes personen per sessie.

Benieuwd?

Neem snel contact met ons op.

www.attitude-elements.nl
Ingrid Berens (06) 39855859