CBDS op weg naar de top: Geniet van de beklimming!

foto 15Met bovenstaande projecttitel onder de arm zijn wij samen met het team van Centraal Beheer Dealer Services op weg gegaan. Een jong en snel groeiend bedrijf waarbij de meeste werknemers nog maar een aantal maanden in dienst zijn. Vanuit het management kwam al snel de vraag naar meer structuur, meer professionaliteit en naar een goed fundament om de onderlinge samenwerking verder te ontwikkelen.

Een ontwikkeltraject voor een wat langere periode. Na een 1ste teamsessie waarin gedrag en samenwerking centraal stonden zijn wij per afdeling specifiek gaan trainen op commerciële vaardigheden en telefonische gespreksvaardigheden. In het 2de halfjaar van 2013 staat het coachen on-the-job op de agenda, de vertaling naar de praktijk!

Centraal Beheer Dealer Services is een…

marketing en sales internetbedrijf voor verzekerde verlengde garantie. Doelgroep zijn de fabrikanten en grote importeurs van werkmaterieel. Tevens verzorgt CBDS financiële oplossingen voor de keten van fabrikant, importeurs en haar dealerbedrijven en is actief in West Europa voor Achmea schadeverzekeringen N.V.