Attitude Elements zet Innovatieunit voor Marant op

Attitude Elements heeft op verzoek van onderwijsadviesbureau Marant in Elst een geheel nieuwe innovatiefunctie opgezet. In de drukke dagelijkse werkstroom vond uiteraard altijd al innovatie plaats, maar de organisatie had behoefte aan een bundeling van de innovatiekracht en focus op een beperkt aantal leidende thema’s. Ook wilde Marant de opgestarte innovatieagenda planmatiger en sterker aan de bedrijfsvoering verankerd aanpakken.

marant2

Jos Hartendorp van Attitude Elements heeft in een 9 maanden durend kwartiermakerschap de basis ontwikkeld voor de nieuwe unit Innovatie van Marant. In deze periode is de innovatieagenda vastgesteld, zijn de nodige procedures ten behoeven van het kwaliteitszorgsysteem beschreven, zijn strategische samenwerking met partners opgezet en zijn projectleiders innovatie geworven onder het personeel van Marant. Deze projectleiders zijn in de kunsten van het projectmanagement ingewijd door een training onze partner Peter Weertman.

Tegelijk is een aantal projecten opgestart die er voor zorgen dat de dienstverlening van Marant ook in de toekomst op deskundige en verfrissende wijze zal aansluiten bij de vragen en uitdagingen van het onderwijsveld. Net voor de zomervakantie is de nieuwe Innovatieunit overgedragen aan Frank Evers, de nieuwe manager Innovatie van Marant.

Wij wensen Marant een slagvaardige, succesvolle toekomst vol vernieuwing toe!